Колеги имам Алфа 166 2.4 20v автомат 2005г. на дисплея не ми свети тракшъна ,има я иконката,но когато пробуксува не ми свети тракшана.Предния собственик ми каза че единия датчик не работи и трябва да се смени,но нещо се съмнявам,дайте съвет какво мога да направя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ми работи тракшана
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДиагностика, все си мисля, че ще покаже на комп.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАбсолютно,друг начин няма,Ванга умря за съжалениеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщениеКолеги имам Алфа 166 2.4 20v автомат 2005г. на дисплея не ми свети тракшъна ,има я иконката,но когато пробуксува не ми свети тракшана.Предния собственик ми каза че единия датчик не работи и трябва да се смени,но нещо се съмнявам,дайте съвет какво мога да направяAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ами лампата на АБС-а не ми свети явно са му отрязали кабелите за да не свети или са му махнали бушона.Сега я обслужвам,но като я взема ще отида да я закачат да видим какво може да излезе,дано да покаже и да излезе само от датчика а не да е по голям проблема
Comment
-
Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщениеАми лампата на АБС-а не ми свети явно са му отрязали кабелите за да не свети или са му махнали бушона.Сега я обслужвам,но като я взема ще отида да я закачат да видим какво може да излезе,дано да покаже и да излезе само от датчика а не да е по голям проблема
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСега в тази поледица е лесно да пробваш ABS - а. Стъпи веднъж по-здраво на педала и веднага ще разбереш. Ако се окажат верни предположенията, че ABS-ът е скопен заради един датчик............направо нямам думи за продавача.Не забравяй че са джамбази все пак,и тррябва всеки възможен лев да бъде спестен
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщениеАм да снощи я взех от майстора след обслужване и установих че не ми работи и АБС-а и сега ще трябва да търся друг майстор да установи какво се случва със АБС-а и тракшана .
Дано само да са прекъснали индикаторите и да са махнали предпазителите на ABS-са, щото иначе не ми се мисли...Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеДаваш на контакт и ако за секунди всички лампи с изключение на тази на ABS-са светнат и изгаснат, значи е прекъсната индикацията на таблото. Дръпни и ръчната за малко и виж дали ще светне и нейния индикатор, но не я оставяй опъната, ако колата стои навън.
Дано само да са прекъснали индикаторите и да са махнали предпазителите на ABS-са, щото иначе не ми се мисли...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБате и за какъв дявол ще прекъсват индикацията,ако няма проблем колата ?????Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеОмазали са го като са му сложили централа от кола без тракшънAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment